Secretariaat: Shiwah Fong 036520947 shiwahfong@gmail.com
Inloggen

Gevonden!

In de komende weken zullen overal op de site zulke vraagtekens te zien zijn
Klik er gerust op om meer info en/of tips te krijgen over de werking van deze website.
Vergeet niet, suggesties zijn welkom !

home Organisatie nieuws tornooien interclub Ranking Documenten BBSA Jeugd
Secretariaat
Georges Lefevre
+32 479 84 09 57
georges.lefevre@gmail.com

nieuws

Geplaatst op 16/05/2021

Tornooien Antwerpen

Gewestelijke A-rankings Antwerpen

Zoals 2020-2021 de tornooien gepland waren zullen we dezelfde tornooien in hetzelfde format organiseren. Er zullen 8 tornooien zijn en een provinciaal kampioenschap. Voor het provinciaal kampioenschap zullen we nog een sponsor vinden. De tornooien zullen ook weer genoemd worden naar onze sponsors. De inleg en prijzenpot blijft ook zoals in 2020-2021. De verdeling is met een procentuele sleutel. Deze info kan bekeken worden bij intern reglement. 

Gewestelijke Jeugd tornooien

In 2021-2022 organiseren we in Antwerpen ook jeugd tornooien. Deze gaan we invullen met onze werklust ivm met onze jeugdwerking waar we dit jaar mee starten. Er zullen 6 jeugd tornooien doorgaan in de loop van het seizoen. Deze komen spoedig op de tornooi kalender. 

Andere regionale tornooien

+40, +50, +60 tornooien organiseren wij voorlopig niet omdat ons leden aantal dit voorlopig niet toelaat. Natuurlijk staan wij daar als gewest voor open. Indien er hiervoor genoeg interesse is kunt u als spelers hiervoor contact opnemen via de site. 

Andere open en erkende tornooien

Indien er clubs in Antwerpen open of erkende tornooien organiseren kunnen deze in de kalender opgenomen worden op vrije datums of in overleg. Zie ook tornooi aanvraag bij documenten. Zowieso zijn er open tornooien in de andere gewesten en kan er hiervoor ingeschreven worden via de site.

Meer nieuws van BBSA Antwerpen

Powered by

Webdstrijdblad ontbreekt bij deze wedstrijd.